CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS – DUAL
a impDATOS DO CICLO
Familia profesional: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000 (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02
TÍTULO QUE SE OBTÉN
Técnico en Comercialización de produtos alimentarios
SAÍDAS PROFESIONAIS
Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea
Plan de estudos
Módulos profesionais a impartir no primeiro ano (2023-2024)
Módulos | Horas |
MP1609. Atención comercial en negocios alimentarios | 107 |
MP1613. Comercio electrónico en negocios alimentarios | 133 |
MP1606. Constitución de pequenos negocios alimentarios | 107 |
MP1616. Formación e orientación laboral | 107 |
MP0156. Inglés | 160 |
MP1607. Mercadotecnia do comercio alimentario | 107 |
MP1614. Ofimática aplicada ao comercio alimentario | 132 |
MP1615. Xestión dun comercio alimentario | 107 |
Módulos profesionais a impartir no segundo ano (2024-2025)
Módulos | Horas |
MP1608. Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación | 174 |
MP1617. Formación en centros de traballo | 410 |
MP1612. Loxística de produtos alimentarios | 175 |
MP1611. Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados | 245 |
MP1610. Seguridade e calidade alimentaria no comercio | 105 |
Idioma
As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras). No caso de haber seccións bilingües autorizadas, eses módulos profesionais incorporarán tamén a lingua estranxeira establecida en ditas seccións bilingües