CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS – DUAL

a impDATOS DO CICLO

Familia profesional: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000 (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02

 

TÍTULO QUE SE OBTÉN

Técnico en Comercialización de produtos alimentarios

 

SAÍDAS PROFESIONAIS

Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea

 

    Plan de estudos

    Módulos profesionais a impartir no primeiro ano (2023-2024)

     Módulos Horas
     MP1609. Atención comercial en negocios alimentarios 107
     MP1613. Comercio electrónico en negocios alimentarios 133
     MP1606. Constitución de pequenos negocios alimentarios 107
     MP1616. Formación e orientación laboral 107
     MP0156. Inglés 160
     MP1607. Mercadotecnia do comercio alimentario 107
     MP1614. Ofimática aplicada ao comercio alimentario 132
     MP1615. Xestión dun comercio alimentario 107

    Módulos profesionais a impartir no segundo ano (2024-2025)

     Módulos Horas
     MP1608. Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación 174
     MP1617. Formación en centros de traballo 410
     MP1612. Loxística de produtos alimentarios 175
     MP1611. Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados 245
     MP1610. Seguridade e calidade alimentaria no comercio 105

    Idioma

    As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras). No caso de haber seccións bilingües autorizadas, eses módulos profesionais incorporarán tamén a lingua estranxeira establecida en ditas seccións bilingües