CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS (FP DUAL)

DATOS DO CICLO

Familia: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000 (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02

TÍTULO QUE SE OBTÉN

Técnico en comercialización de produtos alimentarios

SAÍDAS PROFESIONAIS

Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea.

    Plan de estudos

    Primeiro curso (2019-2020)

     Módulos Horas
     MP1609. Atención comercial en negocios alimentarios 107
     MP1613. Comercio electrónico en negocios alimentarios 133
     MP1606. Constitución de pequenos negocios alimentarios 107
     MP1616. Formación e orientación laboral 107
     MP0156. Inglés 160
     MP1607. Mercadotecnia do comercio alimentario 107
     MP1614. Ofimática aplicada ao comercio alimentario 132
     MP1615. Xestión dun comercio alimentario 107

    Segundo curso (2020-2021)

     Módulos Horas
     MP1608. Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación 174
     MP1617. Formación en centros de traballo 410
     MP1612. Loxística de produtos alimentarios 175
     MP1611. Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados 245
     MP1610. Seguridade e calidade alimentaria no comercio 105

    Idioma

    As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras).