CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS (DUAL INTENSIVA)
DATOS DO CICLO
Familia profesional: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000 (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02
TÍTULO QUE SE OBTÉN
Técnico en Comercialización de produtos alimentarios
SAÍDAS PROFESIONAIS
Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea
Plan de estudos
Módulos profesionais a impartir no primeiro ano de convenio (2025-2026)
| Módulos |
| MO0003 – Afondamento nas competencias profesionais (GS) |
| MO0001 – Habilidades comunicativas en lingua estranxeira |
| MP1709 – Itinerario persoal para a empregabilidade I |
| MP1607 – Mercadotecnia do comercio alimentario |
| MP1614 – Ofimática aplicada ao comercio alimentario |
| MP1708 – Sostibilidade aplicada ao sistema produtivo |
Módulos profesionais a impartir no segundo ano de convenio (2025-2026)
| Módulos |
| MP1613 – Comercio electrónico en negocios alimentarios |
| MP1606 – Consitución de pequenos negocios alimentarios |
| MP1608 – Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación |
| MP0156 – Inglés |
| MP1612. Loxística de produtos alimentarios |
| MP1615 – Xestión dun comercio alimentario |
Idioma
As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras). No caso de haber seccións bilingües autorizadas, eses módulos profesionais incorporarán tamén a lingua estranxeira establecida en ditas seccións bilingües