CM Comercialización de Produtos Alimentarios (FP Dual)

CM Comercialización de Produtos Alimentarios (FP Dual)

Datos del ciclo

Familia: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000  (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02

Título que se obtén

Técnico en comercialización de produtos alimentarios

Saídas profesionais

Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea.

Plan de estudos (ver información ampliada)

Primeiro curso

 Módulos Horas
 MP1609. Atención comercial en negocios alimentarios 107
 MP1613. Comercio electrónico en negocios alimentarios 133
 MP1606. Constitución de pequenos negocios alimentarios 107
 MP1616. Formación e orientación laboral 107
 MP0156. Inglés 160
 MP1607. Mercadotecnia do comercio alimentario 107
 MP1614. Ofimática aplicada ao comercio alimentario 132
 MP1615. Xestión dun comercio alimentario 107

Segundo curso

 Módulos Horas
 MP1608. Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación 174
 MP1617. Formación en centros de traballo 410
 MP1612. Loxística de produtos alimentarios 175
 MP1611. Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados 245
 MP1610. Seguridade e calidade alimentaria no comercio 105

Idioma

As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras).

Máis Información